Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μουσική εδώ και αρκετά χρόνια , αν και παλιότερα σπάνια έβγαζα κάτι προς τα έξω.  Ασχολούμαι κυρίως με την μουσική παραγωγή και την σύνθεση κομματιών είτε ηλεκτρονικά (ψηφιακά) , είτε και μέσω φυσικών οργάνων όπως κιθάρα , ούτι , μπαγλαμάς , σάζι , τουμπερλέκι , νταούλι , ζουρνά κλπ τα οποία και έχω στην κατοχή μου. Επίσης  ασχολούμαι αρκετές φορές με το να ντύνω με στίχους και φωνή τα τραγούδια μου , αν και αυτό το θέτω ως δεύτερη προτεραιότητα.

Βαρύ βιογραφικό δεν  έχω μιας και θεωρώ την μουσική ως απλά μια ωραία ενασχόληση ακόμα και για τον πιο ταλαντούχο και όχι ως κυνήγι μιας εύκολης ζωής. Το πως έρχονται τα πράγματα στην πορεία είναι άλλο θέμα. Οι μέχρι στιγμής συνεργασίες μου έχουν να κάνουν κυρίως με ερασιτέχνες μερακλήδες καλλιτέχνες της εγχώριας χιπ χοπ σκηνής (Man , Sol&Pak , Ιδιότροπος κλπ) αν και η μουσική μου δεν είναι αποκλειστικά χιπ χοπ , αλλά δεν παύει όμως να είναι η κύρια πηγή μου.

Σκοπός της παρούσας ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση , των λίγων ανθρώπων που γουστάρουν τη μουσική μου , με διάφορα κατά καιρούς νέα (δικά μου ή και συνεργατών μου) και η συγκέντρωση κομματιών και ερασιτεχνικών δισκογραφικών δουλειών μας.

Καλή περιήγηση. Ευχαριστώ.
Δημήτριος

 

Comments are closed.Facebook IconYouTube IconTwitter IconBandcampBandcampBandcamp

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD