Η ροκιά του χαρτοπαίχτη (Music Video)

On 30 Δεκεμβρίου 2014, in meet-sos, by admin

Ακόμα ένα κομμάτι από το επερχόμενο project «30 χρόνια μπάρμπας» με θεματολογία poker! Την κάμερα την κρατούσε ο Argyris Argy, ενώ τα drums είναι του James Carmichael Dooley (Jim Dooley).

Continue reading »

Asotos – Ελλάδα μου καλόγρια

On 28 Αυγούστου 2014, in meet-sos, by admin

Ακυκλοφόρητη κομματάρα του Ασώτου με ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ λεξιλόγιο που θίγει τη μάστιγα της μαλακίας εκ της οποίας υποφέρει η νεολαία του έθνους! Απομακρύνετε τα σεξουαλικώς ανώριμα παιδιά (κάτω των 13 κατά μέσον όρο) από την οθόνη!

Continue reading »

Tagged with:
 

Η γνωστή μου επιτυχία σε Dance Club καλοκαιρινή Version, που αναμένεται να παίξει πολύ σε όλα τα κλαμπίδια και τα μπιτσόμπαρα αυτό το καλοκαίρι.

Continue reading »

Η δεύτερη ζωντανή εμφάνιση του διδύμου «Meet-sos & Asotos» στο μουσικό καφενείο «Αεράς Πεχλιβάνης» του Πειραιά, σημαδεύτηκε με μεγάλη επιτυχία, εφόσον το μαγαζί και γέμισε ασφυκτικά (και με το παραπάνω) και υπήρξε εξαιρετικό κέφι (κατά τις ομολογίες των παρευρισκωμένων, τουλάχιστον) και το λήξαμε κατά τις 02:15 παρουσιάζοντας ένα πλήρες τετράωρο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε κατά τις 22:15!

Continue reading »

Tagged with:
 

Έπειτα από το θριαμβευτικό live του Δεκεμβρίου, ο Meet-sos και ο Leo Asotos επιστρέφουν στο Μουσικό Καφενείο «Αέρας πεχλιβάνης» για μία ακόμα αξεχαστοαξεπέραστη βραδιά γεμάτη σούρα & καψούρα τόσο για όσους θέλουν να την επαναλάβουν, όσο και για αυτούς που την είχαν χάσει και θέλουν να την βιώσουν τώρα.

Continue reading »

 
Page 1 of 1812345...10...Last »
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBandcampBandcampBandcamp

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD